WTF!? xD

Ja, självklart måste man ju göra ett inlägg efter ca 7 månader. Det är ju ett måste för alla bloggare, eller hur? Näh man kanske borde skrivit något tidigare? Ja, det är klart.. förlåt. a ja, nu skriver jag!

Jag vet inte riktigt varför men helt plötsligt fick jag lust att skriva här igen. Det går inte riktigt att skriva på en blogg för att man måste, man måste vilja det, annars känns det inte äkta och just nu kände jag för att skriva. Hur som helst tänkte jag skriva lite som har hänt under den tiden jag inte har skrivit något. Det är både roliga och tråkiga saker.

Vi tar väll och börjar med något roligt, det här ska inte bli en emo blogg. JAG HITTADE DEN JÄVLA SJKORTAN!! Fy fan, vad det kändes bra. Jag var så sjukt nöjd med mig själv. Tänk er att ni har letat efter något så sjukt länge och sedan får ni tag på det ni letade efter och det var verkligen precis vad ni ville ha.

Sen något som är mindre roligt är att mina föräldrar har skiljt sig. Faktiskt inte långt efter jag slutade skriva. Huh... får än att undra om det kanske var därför jag inte kände för att skriva längre. A ja, de som inte visste det tidigare vet det nu, jag har inte känt för att snacka om det direkt.

Enough with the boring stuff! Över julen var jag i Stockholm och träffade släktingar på min morsas sida som jag inte har träffat på jätte länge. Dom gillar verkligen vin där nere, jag drack vin varje kväll som jag var där vilket jag inte har något emot. Men det var inte det bästa med den resan, det var inte heller att få tag på skjortan jag letat efter(Just det, jag sa inte att jag fick tag på den i Stockholm).

Det bästa var ju att få träffa min kusin Jonas, det är sjukt vad han växt. Inte bara på längden eller rösten, utan hans personlighet. Jag vågar lätt påstå att han är lite av ett socialt geni för sin ålder, fast än har han saker att lära sig så jag köpte min favorit bok(Konsten att läsa tankar) och gav den till han.

A ja, jag känner att det här inlägget börjar bli lite för långt. Så det där får duga, bilder kommer i ett senare inlägg. Tills vidare får ni nöja er med den här låten -_^

RSS 2.0