Dreams

En av de coolaste sakerna jag har varit med om måste varit när jag märkte att jag drömde fast jag vaknade inte. Jag fick i stort sätt medvetande medan jag sov och kunde göra precis vad som helst eftersom det var en dröm. Jag minns att jag valde att flyga runt och lyfta saker med bara tanken, jedistyle typ! 

Jag kom att tänka på den här gamla drömmen när jag såg Vetenskapens värld, de hade ett program om drömmar. De tog upp vad kan drömmar betyda, vad drömmar kan ha för olika funktioner och så kallade klardrömmar. En klardröm är precis vad hade för ett par år sedan nu, när man får "fullt" medvetande under en dröm(man vet att man drömmer) och tar kontroll över den. De nämnde även hur man kan träna sig till att drömma klardrömmar.

Så gillar man att leka maktgalen(eller rent av gud) så ska man läsa upp på klardrömmar, sova, börja drömma, märka att man drömmer utan att vakna och sedan är det bara att härja fritt! Mwhahahaha!


Finimang

Tjenare! ^_^
Nu var det ett tag sedan jag sist gjorde ett blogginlägg och tänkte att det var dags nu. Känslan liksom bara kom till mig att jag skulle skriva på min blogg och det gör jag just nu! Jag fick känslan att skriva efter att ha en liten diskussion om en viss film. Cassandra's Dream är en film som handlar familj, lojalitet, kärlek och mord. Den handlar om två bröder spelade av Ewan McGregor och Colin Farrell som övertalar varandra att göra ett mord åt sin rika farbror för att få pengar från han. Från början är de helt emot det men... Jag vill inte avslöja mer för att jag tycker den var så underhållande, dock så finns de dom som inte tycker så. Både jag och Elin tyckte den var underhållande och bra men Elisabet och Martin tyckte att den var jobbig att se på. Vi hade en ganska intressant diskussion om den och jag tror vi kan komma fram till några saker alla fall. Den är unik och och ett klassiskt exempel på en "love/hate film", antingen så gillar man den eller inte. Helt klart sevärd om du frågar mig.

Och på tal om andra filmer så har jag läst att det ska komma inte bara en utan två uppföljare till Independence Day! Allt jag har att säga är VARFÖR!? Det är en sån film som inte Ska en uppföljare enligt mig. Men om de nu ska göra uppföljare hoppas jag att de har med Jeff Goldblum i dem. Det stod inget om han i Aftonbladet så jag har inte särskilt höga förhoppningar men man kan ju alltid hoppas.

Sen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, jag är just nu hemma hos Elin som ni kanske förstod redan i början av mitt blogginlägg och jag är på allmänt glatt humör. Jag har även fått lust att se om The Boondock Saints, det var länge sedan jag såg den nu! ^_^

Film bild

RSS 2.0